Όροι χρήσης

 

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπό μας, PCtechs.gr. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης πριν από τη χρήση του ιστότοπού μας. Η πρόσβαση και η χρήση του ιστότοπου συνεπάγεται αποδοχή και συμφωνία με αυτούς τους όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.

1. Προσωπικά Δεδομένα

Ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των γραφικών, των λογοτύπων και των εικόνων, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας PCtechs.gr ή των συνεργατών της και προστατεύεται από τους ισχύοντες νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

2. Περιορισμός Ευθυνών

Η εταιρία PCtechs.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημίες ή απώλειες που προκύπτουν από τη χρήση της ιστοσελίδας ή την αδυναμία πρόσβασης σε αυτήν. Οι πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας είναι για γενική ενημέρωση και δεν αποτελούν νομικές, ιατρικές ή επαγγελματικές συμβουλές.

3. Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρία PCtechs.gr δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας. Η συλλογή και η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται με διαφάνεια και μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς. Οι πληροφορίες που συλλέγονται κατά τη διαδικασία αγοράς χρησιμοποιούνται μόνο για την εκπλήρωση των παραγγελιών σας και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

 

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας!